Sohbet etmek insanların dertlerini azaltır düşüncesi birçok insanda yaygındır. Ancak bu durum kişiden kişiye farklılık gösteren bir durumdur. Sohbet kederi azaltır mı? Sadece anlık olarak kederiniz hafifleyebilir ancak kederi önemli ölçüde azaltmaz. Eğer gerçekten kendinize dert ettiğiniz bir durum içerisindeyseniz kederiniz azalmaktan ziyade daha da çoğalabilir.

Sohbet Ederek Dertlerini Unutmaya Çalışanlar
Her insan konuşarak sorunlarından uzaklaşmaya çalışıyor. Sohbet kederi azaltır mı? Bazı insanlar için terapi niteliğinde olan sohbet dertlerin paylaşılması konusunda bazı insanların daha da üzülmesine neden olabiliyor. Ancak birçok insan konuşarak dertlerden ve kederden kurtulmaya çalışıyor. İnsanlar sorunlarını karşılarındaki insanlara anlattıklarında bu sorunları kalplerinde daha fazla büyütmüyorlar.

Sohbet Numaraları
Sohbet Hattı

Eğer ihtiyacınız olduğu anda dostlarınıza ulaşamıyorsanız sohbetnumaralari.com.tr sizin yanınızda. 00322 588 9305 , 00237 800 010 ve 00237 800 011 nolu hatlarımızda dert ortaklarınız sizi bekliyor.

Sohbet Kederi Azaltır mı?” te bir düşünce

  1. Tayfun Kezep diyor ki:

    Azaltır elbette. Ben rahatladım. Konuştum basbayağı bir dost gibi sohbet ettim. Bir rahatladım ki. İnsan bazı şeyleri kendisini tanıyan birine anlatamıyor, harika oldu gerçekten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir